Handbal feminin: Gloria Bistriţa, încă o înfrângere în grupa A a Ligii Campionilor

Echipa de handbal feminin Gloria Bistriţa a fost învinsă duminică, în deplasare, de formaţia Storhamar Handball Elite, scor 25-23 (13-11), în etapa a VI-a a din grupa A a Ligii Campionilor. Este al cincilea eşec pentru echipa antrenată de Florentin Pera.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Obaidli 8 goluri, Rivas-Toft 5, pentru Storhamar, respectiv Delgado Pinto 6, Rodriguez 4, pentru Gloria.

Din lotul Gloriei nu au făcut parte căpitanul Cristina Laslo, neconvocată nici la naţională de antrenorul Pera, precum şi extrema Sonia Seraficeanu, care ar fi accidentată.

Storhamar a învins Gloria şi în primăvara acestui an, în finala European League.

În etapa a VI-a din grupa A s-au mai jucat meciurile dintre FTC Budapesta – Krim Ljubljana 28-26 şi Podravka – Nykobing 27-27, iar ultima dispută a zilei este între CSM Bucureşti – Metz Handball.

Rezultatele anterioare obţinute de Gloria Bistriţa în grupa A sunt: 30-26 cu CSM Bucureşti, 26-28 cu Metz, 30-35 cu Krim, 28-32 cu FTC Budapesta şi 25-29 cu Podravka. Gloria rămâne pe locul 7, cu doar 2 puncte.

În etapa a VII-a, echipa antrenată de Florentin Pera va juca pe teren propriu, cu Nykobing Falster Handbold Club, în 9 noiembrie.

În grupa B a competiţiei joacă şi vicecampioana Rapid Bucureşti.

Primele două clasate în cele două grupe se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor evolua în play-off, pentru alte patru locuri disponibile în sferturi, fază în care se va lupta pentru Turneul Final Four de la Budapesta (31 mai – 1 iunie).

Deţinătoarea trofeului este formaţia ungară Gyor ETO, care a câştigat în 2024 al şaselea trofeu.

 

Ministerul Sănătăţii din Gaza: Un atac aerian isralian din nordul Gazei a provocat 87 de morţi

Preşedintele Serbiei l-a sunat pe Putin: ‘I-am mulţumit în mod special pentru că a dat asigurări că Rusia va furniza cantităţi suficiente de gaz’