Handbal feminin: România, înfrângere la 9 goluri cu Elveţia, la Trofeul Carpaţi de la Cluj-Napoca

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă sâmbătă, în BT Arena, de reprezentativa Elveţiei, scor 36-27 (16-16), în al doilea meci din cadrul Trofeului Carpaţi.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Bazaliu 6 goluri, Grozav 5, Popa 4, Boiciuc 3, Burlacenko 3, pentru România, respectiv Schmid 14, Gautschi 7, pentru Elveţia. Echipa României a ratat 6 aruncări de la 7 metri, iar în repriza secundă a arătat un joc de neînţeles.

Ziua a doua a Trofeului Carpaţi a fost deschisă de partida dintre Macedonia – Slovacia, scor 27-29 (17-15), iar ultima dispută va fi între Brazilia – Turcia.

Rezultatele de vineri: Brazilia – Slovacia 34-20, România – Macedonia de Nord 36-25, Elveţia – Turcia 37-26.

Duminică, în ultima zi a Trofeului Carpaţi, se vor juca meciurile dintre Elveţia – Macedonia (12:30), Turcia – Slovacia (14:30) şi România – Brazilia (17:30). Festivitatea de premiere va avea loc de la ora 19.15.

Trofeul Carpaţi de la Cluj-Napoca are loc cu doar o lună înaintea meciurilor de la Campionatul European din acest an, unde România va debuta în 29 noiembrie, cu Cehia, la Debrecen.

 

Adrian Gavriliu, primul român care devine arbitru internaţional de high diving. Gavriliu este antrenorul lui Constantin Popovici

Ciolacu: Ne-am ales cu foarte multe după mandatul domnului Iohannis, cu trei găuri