Handbal feminin: Team Esbjerg – Rapid Bucureşti, scor 39-32, în grupa B a Ligii Campionilor

Vicecampioana Rapid Bucureşti a fost învinsă duminică, în deplasare, de formaţia Team Esbjerg, scor 39-32 (18-15), în al patrulea meci din grupa B a Ligii Campionilor.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Rushfeldt 9 goluri, Reistad 9, pentru Team Esbjerg, respectiv Janjusevic 9, Kassoma 7, pentru Rapid.

 

În etapa a IV-a s-a mai jucat Vipers – Odense 26-24, celelalte dispute fiind între HB Ludwigsburg – Brest Bretagne Handball şi Buducnost – Gyor.

În primele meciuri din grupa B, Rapid Bucureşti a obţinut rezultatele: 32-27 cu  Buducnost, 30-30 cu Vipers şi 29-37 cu HB Ludwigsburg. După patru etape, vicecampioana României are 3 puncte, pe locul 5. Brest şi Gyor sunt pe primele locuri, neînvinse, cu 6 puncte din trei partide.

În etapa a V-a, Rapid va juca tot în deplasare cu Odense, în 13 octombrie.

În grupa A evoluează şi formaţiile CSM Bucureşti şi Gloria Bistriţa.

Primele două clasate în cele două grupe se califică direct în sferturi, iar echipele de pe locurile 3-6 vor evolua în play-off, pentru alte patru locuri disponibile în sferturi, fază în care se va lupta pentru Turneul Final Four de la Budapesta (31 mai – 1 iunie).

Deţinătoarea trofeului este formaţia ungară Gyor ETO, care a câştigat în 2024 al şaselea trofeu.

 

Boeing reia discuțiile cu sindicaliștii pentru un nou contract colectiv de muncă. Sunt în joc 33.000 de posturi ale producătorului de avioane

Prezidenţiale2024/ Mircea Geoană şi-a lansat oferta politică: Ţara înaintea partidelor şi oamenii înaintea politicului