Handbal masculin: Potaissa Turda a pierdut la şase goluri în EHF European Cup, în Macedonia de Nord

AHC Potaissa Turda a fost învinsă în deplasare de formaţia nord-macedoneană RK Ohrid, cu scorul de 31-25 (18-15), sâmbătă, în prima manşă din turul al doilea al competiţiei de handbal masculin EHF European C

Turdenii au condus de două ori în prima repriză, cu 2-1 şi 3-2, dar în rest gazdele au controlat jocul, intrând la pauză cu un avans de trei goluri, 18-15.

În finalul partidei, RK Ohrid a ajuns la un avantaj de opt goluri, dar Potaissa a reuşit să reducă ecartul, inclusiv cu un gol înscris în ultima secundă, astfel încât să păstreze şanse de calificare.

Cristian Ghiţă a reuşit de 7 goluri pentru ardeleni, Irakli Kbilaşvili a înscris 5, Gabriel Florinel Dumitriu 4, Roland Thalmaier 2, Daniel Pop 2, Dragoş Hanţaru 2, Alexandru Alin Ghivil 1, Teodor Pinţoiu 1, Mateusz Piechowski 1.

Mihai Popescu a apărat 10 şuturi (31,25%), iar Alexandru Bucătaru a avut o intervenţie (12,50%).

Pentru gazde au înscris Nikola Jukic 6 goluri, Goce Ojleski 5, Teimuraz Orjonikidze 4, Gal Cirar 4, Hiroki Matsuoka 3, Zivan Pesic 3, Lucian Bura 2, Rudolf Zvonimir Safranko 2, Lovro Jotic 2.

Portarul Daniel Gjorgjeski a avut 5 intervenţii (31,25%), iar Gradimir Chanevski, 3 (17,65%).

Meciul a fost arbitrat de slovenii Zan Puksic şi Miha Satler, iar delegat EHF a fost bulgarul Delian Ghencev.

Manşa secundă va avea loc pe 26 octombrie, la Turda.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

 

Sursa foto: AHC Potaissa Turda/facebook.com

Sursa: www.agerpres.ro

Sepsi OSK – UTA Arad 1-0

Cătălin Drulă: Ruşinea Timişoarei la Bucureşti are un nume – Sorin Grindeanu/ Ruşinea infrastructurii româneşti din Banat este porţiunea lipsă din autostrada A1 (Holdea-Margina)