Harghita: Incendiu provocat de explozia acumulatorului unei trotinete electrice

Acumulatorul unei trotinete electrice a explodat, miercuri, într-o locuinţă din Harghita, pompierii din oraşul Bălan intervenind şi stingând rapid incendiul care a urmat exploziei.

Incidentul a avut loc într-un apartament situat la etajul al treilea al unui bloc de locuinţe din oraşul Bălan, judeţul Harghita.

Potrivit pompierilor, o explozie s-a produs la un acumulator de la o trotinetă electrică. Deflagraţia a fost urmată de incendiu, cu degajări de fum. 
La faţa locului au fost trimise un echipaj de pompieri din cadrul Punctului de Lucru Bălan, cu o autospecială de stingere, precum şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ). 

„În apartament se afla o singură persoană, care nu prezintă răni; aceasta este evaluată medical de către echipajul SAJ aflat la locul intervenţiei. Incendiul este lichidat”, informează ISU Harghita.

Cel puţin 29 de morţi într-o şcoală, la Khan Yunis, într-un atac israelian, al patrulea în patru zile

Mai mulţi morţi în SUA, din cauza unui val de căldură. Record istoric la Las Vegas de 48,9°C. 52°C în Valea Morţii. „Lake Fire” ameninţă Ranch-ul Neverland care i-a aparţinut lui Michael Jackson