Harghita: Scandal în parcarea unui centru comercial din Miercurea-Ciuc / Au intervenit luptători SAS / Şapte bărbaţi au fost duşi la audieri

Mai multe persoane au participat, vineri, la un scandal produs în parcarea unui centru comercial din Miercurea-Ciuc, iar pentru aplanare au intervenit luptători SAS. Şapte bărbaţi au fost duşi la audieri.

”În această după amiază, în jurul orei 16:45, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că în parcarea unui centru comercial din Miercurea-Ciuc ar fi izbucnit un scandal între mai multe persoane. În mai puţin de 5 minute, la faţa locului s-au deplasat poliţişti de ordine publică, luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi, care au intervenit şi au aplanat conflictul”, a transmis, vineri seară, IPJ Harghita.

Sursa citată a precizat că au fost depistaţi, încătuşaţi şi conduşi la sediul Poliţiei din Miercurea-Ciuc, 7 bărbaţi.

”Din primele cercetări rezultă că scandalul ar fi izbucnit în urma unui conflict spontan. Menţionăm faptul că persoanele implicate nu s-au agresat fizic şi nu au distrus bunuri sau valori”, a mai transmis sursa citată.

În prezent, sunt efectuate cercetări pentru stabilirea cauzelor şi a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, identificarea  tuturor participanţilor la scandal, stabilirea activităţii infracţionale a persoanelor implicate, administrarea probatoriului necesar şi luarea măsurilor legale,  în cauză urmând a fi întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

Trump promite să ”rezolve” Războiul din Ucraina într-o întâlnire cu Zelenski la Trump Tower. ”Cred că putem găsi un acord care să fie bun pentru ambele părţi”, spune miliardarul, ”Suntem de acord să spunem că trebuie să se pună capăt războiului”, îi răspu

OFICIAL – Reprezentantul Partidului DREPT, dat afară din BEC