Harghita – Un autocamion a ieşit de pe partea carosabilă şi s-a răsturnat în curtea unui imobil, în Sândominic. Şoferul a rămas încarcerat – FOTO

Şoferul unui autocamion a ajuns la spital, după ce vehiculul a ieşit de pe partea carosabilă şi s-a răsturnat, în Sândominic, judeţul Harghita, fiind necesară intervenţia unui echipaj de decarcerare. Maşina s-a răsturnat în curtea unei case, distrugând gardul, conform imaginilor distribuite de ISU.

”În această dimineaţă, în jurul orei 4.00, a fost anunţat un accident rutier, în localitatea Sândominic, pe DN 12, în urma căruia un autotren a ieşit de pe partea carosabilă, iar şoferul a rămas încarcerat”, anunţă vineri ISU Harghita.

La locul evenimentului s-au deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Gheorgheni, cu o autospecială de descarcerare grea şi un echipaj SAJ Sândominic. Pentru asigurarea măsurilor PSI a fost mobilizat echipajul Punctului de Lucru, cu o autospecială de stingere.   

Şoferul autocamionului a fost descarcerat şi predat, conştient, echipajului SAJ Sândominic, ulterior fiind transportat la spital.

Elon Musk va discuta cu boardul Tesla despre o investiţie de 5 miliarde de dolari în startupul de inteligenţă artificială xAI

Vâlcea – Incendiu pe platforma Oltchim – FOTO