HiSky anunţă o nouă rută de pe Aeroportul Oradea începând cu data de 17 decembrie

„Suntem încântaţi să anunţăm lansarea noii rute directe către Milano, o destinaţie de interes major atât pentru pasagerii din Bihor şi împrejurimi, cât şi pentru românii din diaspora, facilitându-le întoarcerea acasă în perioada sărbătorilor şi pe tot parcursul anului. Parteneriatul nostru cu HiSky continuă să se extindă, oferind pasagerilor opţiuni de călătorie convenabile şi accesibile. Această nouă rută consolidează angajamentul nostru de a transforma Aeroportul Oradea în prima alegere pentru pasagerii din regiune, susţinând în acelaşi timp dezvoltarea turismului şi a mediului de afaceri local,” a declarat conducerea Aeroportului Oradea într-un comunicat.

Potrivit comunicatului, zborurile vor ateriza pe Aeroportul Bergamo, aflat în proximitatea metropolei Milano, şi vor fi operate cu două frecvenţe săptămânale, în fiecare zi de marţi şi sâmbătă.

Preţurile biletelor încep de la 39 de euro pe segment, iar durata zborului este de aproximativ două ore. Zborurile vor fi efectuate cu una dintre cele zece aeronave Airbus, din familia A320, pe care compania le operează.

„Aceasta este cea de-a treia destinaţie deschisă de HiSky de la Oradea, completând astfel reţeaua de zboruri regulate deja inaugurată în luna octombrie, care include rutele Oradea – Londra (Stansted) şi Oradea – Bucureşti. Zborurile către Londra sunt operate de trei ori pe săptămână (marţi, joi şi duminică), iar cele către capitala României sunt disponibile zilnic”, se menţionează în comunicat.

CEO-ul HiSky, Iulian Scorpan, a subliniat importanţa acestei noi rute pentru dezvoltarea companiei.

„Ne bucurăm că putem încheia acest an cu trei destinaţii regulate din Oradea. Avem încredere în potenţialul acestei regiuni şi răspundem dorinţelor pasagerilor noştri, adăugând Milano la reţeaua noastră. Am avut un feedback pozitiv şi suntem convinşi că această destinaţie va fi bine primită de bihoreni”, a declarat Iulian Scorpan.

În urma parteneriatului încheiat în primăvara acestui an între HiSky şi Air Oradea, compania aeriană îşi consolidează prezenţa pe Aeroportul Oradea, oferind noi oportunităţi de călătorie atât pentru pasagerii din Bihor, cât şi pentru turiştii dornici să descopere atracţiile oraşului Oradea.

Pentru mai multe informaţii şi rezervări, pasagerii sunt invitaţi să viziteze site-ul oficial al companiei HiSky.

Sursa: www.stiripesurse.ro

IPS Teodosie îi pune la punct pe cei care îi vorbesc de rău pe preoți: ‘Înseamnă a te încărca cu mari păcate / Ei sunt aleșii lui Dumnezeu’

Oamenii de afaceri au luat foc, după ce au văzut proiectul de la Guvern: Este fără precedent!