Hunedoara: Alimentarea cu electricitate, întreruptă la Simeria după ce crengi dintr-o salcie s-au rupt şi au deteriorat firele de electricitate/ Este afectat Spitalul CFR, care a trecut la alimentarea cu generatorul propriu – FOTO, VIDEO

Alimentarea cu energie electrică este întreruptă, sâmbătă seară, la Simeria, judeţul Hunedoara, după ce crengi dintr-o salcie s-au rupt şi au deterioriat firele de electricitate. Incidentul a avut loc în zona Spitalului CFR, acesta fiind afectat de întreruperea alimentării, astfel că pentru moment foloseşte generatorul propriu.

 
”Pompierii Detaşamentului Deva au fost solicitaţi în această seară în localitatea Simeria, unde mai multe crengi ale unei sălcii s-au rupt şi au căzut peste firele de electricitate, deteriorându-le. Întrucât evenimentul a avut loc în apropierea Spitalului CFR Simeria, unitatea spitalicească a fost afectată din punctul de vedere al alimentării cu energie electrică”, a anunţat, sâmbătă seară, ISU Hunedoara.

 
FOTO: ISU Hunedoara
FOTO: ISU Hunedoara
 
După evaluarea situaţiei, pompierii au asigurat zona şi au solicitat sprijinul echipei specializate din cadrul Enel pentru a putea începe împreună acţiunea de segmentare şi degajare a materialului lemnos. 
 
Potrivit sursei citate, pentru moment, spitalul a trecut la alimentarea cu ajutorul generatorului de curent propriu.

Tulcea: Bărbat de 57 de ani, găsit mort într-o fântănă/ Trupul acestuia a fost scos de pompieri

Arad: Incendiu la un frigider dintr-un salon al unui centru pentru vârstnici/ Şapte oameni au ieşit din imobil/ Două persoane, asistate medical