Ialomiţa: 17 persoane, duse la audieri în urma percheziţiilor din Ţăndărei; 47 de săbii şi mai multe arme – ridicate

Un număr de 17 persoane au fost duse, joi, la audieri în urma a zeci de percheziţii care s-au desfăşurat în localitatea Ţăndărei din judeţul Ialomiţa.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, au fost descoperite şi ridicate o armă scurtă neletală, de tip airsoft, 47 de săbii, 4 pistoale şi o puşcă de vânătoare cu lunetă.

În continuare, poliţiştii efectuează verificări pe linia regimului armelor şi muniţiilor la deţinătorii legali de arme din localitatea Ţăndărei.

Poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale şi ai Direcţiei, Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, sub supravegherea procurorilor de caz, au efectuat, joi dimineaţă, 23 de percheziţii domiciliare în Ţăndărei.

„Activităţile sunt efectuate în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. De asemenea, vor fi puse în aplicare câteva zeci de mandate de aducere şi mandate europene de arestare, emise pe numele unor persoane despre care există indicii că se află în localitatea Ţăndărei”, a informat IPJ.

Persoanele de interes depistate vor fi conduse la sediul poliţiei pentru amprentare şi fotografiere şi audiate în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză, a mai transmis sursa citată. AGERPRES/(AS – autor: Anamaria Constantin, editor: Karina Olteanu, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: www.agerpres.ro

FRF anunţă înfiinţarea unei comisii de normalizare pentru continuarea activităţii fotbalistice la nivelul municipiului Bucureşti

Va fi o explozie de investiții! Promisiunea lui Marcel Ciolacu pentru Republica Moldova. Este prizoniera sistemului rusesc