Ialomiţa: Razie cu efective mărite în Ţăndărei- amenzi de aproximativ 16.435 de lei

O razie cu efective mărite a fost efectuată, sâmbătă dimineaţă, în oraşul Ţăndărei, poliţiştii aplicând amenzi de aproximativ 16.435 de lei.

Scopul acestei acţiuni este prevenirea şi combaterea oricăror fapte de violenţă pe stradă, depistarea persoanelor urmărite, combaterea migraţiei ilegale, combaterea infracţionalităţii economice, precum şi depistarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulaţie în vigoare, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ialomiţa.

În cadrul activităţilor, au fost angrenaţi poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, criminalistică, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, iar efectivele de poliţie au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Ialomiţa.

„Astfel, au fost legitimate 171 de persoane şi controlate 120 autovehicule. Poliţiştii au efectuat 60 de testări cu aparatele din dotare în vederea depistării conducătorilor auto care au consumat băuturi alcoolice şi în vederea consumului de substanţe psihoactive. Pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 51 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 16.435 de lei”, precizează sursa citată.

De asemenea, ca măsură complementară, au fost reţinute 2 permise de conducere şi retrase 9 certificate de înmatriculare.

Acţiunea face parte dintr-o serie de măsuri continue luate de Poliţia Română pentru a asigura un climat de siguranţă şi a descuraja orice activitate infracţională, în continuare, poliţiştii aflându-se la datorie.

Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare. AGERPRES/(AS – autor: Anamaria Constantin, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

Corvinul Hunedoara, victorie cu FC Argeş, scor 1-0, în Liga II

Deţinătorul de card beneficiază de răspundere limitată pentru tranzacţii neautorizate, dacă a anunţat banca despre pierderea/furtul acestuia