‘Ianis Hagi trăiește cea mai urâtă față a fotbalului’ (presă)

„Fiul lui Hagi trăiește cea mai urâtă față a fotbalului! Ianis se află într-o situație dificilă la Rangers”, apreciază jurnaliștii de la as.com. Conform acestora, intervențiile tatălui său, Gică Hagi, au pus paie pe foc, scrie Adevărul.

„Fotbalistul român, fiul legendarului Gică Hagi, care a jucat pentru Real Madrid și Barcelona, a fost exclus din lotul primei echipe după un conflict cu antrenorul Philippe Clement, petrecut la jumătatea lunii august. Ianis, care a fost împrumutat sezonul trecut la Alaves, l-a acuzat pe antrenor pe rețelele sociale că a mințit atunci când a spus că jucătorul și agentul săi i-a cerut clubului să îi caute echipă. După aceste acuzații, Clement i-a întors spatele lui Hagi, care a jucat doar 27 de minute de la începutul sezonului, la meciurile pe care naționala României le-a jucat în Liga Națiunilor, împotriva lui Kosovo și a Lituaniei. Ianis nu a fost ajutat nici de cuvintele tatălui său, care a spus că Rangers l-a tratat ‘oribil’ pe Ianis. Pentru acesta, consecințele au fost cele mai rele posibile, fiind nevoit să rămână la echipă știind că Philippe Clement nu se va baza pe el și a fost trimis la echipa a doua”, conform sursei citate.

„Totuși, lucrurile nu merg bine pentru Ianis Hagi nici la echipa de rezerve. Rangers a jucat un meci împotriva lui Fraserburgh în Scottish Challenge Cup, iar Hagi nu a primit niciun minut. Un mesaj puternic pentru jucător, care a spus recent că vrea să continue să lupte pentru un loc în prima echipă”, au mai scris jurnaliștii spanioli.

Citește și: Ianis Hagi: Vreau să fie clar. Nu am cerut niciodată să plec de la Glasgow Rangers

Rusia a pierdut în luptele din Ucraina o întreagă armată de oameni: Voluntarii reprezintă cel mai mare număr în rândul morților

REPORTAJ Botoşani: Drăguşeni, localitatea cu cale ferată şi haltă, în care trenul nu a ajuns niciodată