Iaşi: Motociclist de origine poloneză, mort în urma unui accident. El a încercat să evite impactul cu un autoturism, însă motocicleta a ieşit de pe şosea

Un motociclist de origine poloneză a murit în urma unui accident petrecut, miercuri, în zona localităţii ieşene Târgu Frumos.

Potrivit primelor informaţii, motociclistul ar fi încercat să evite impactul cu un autoturism, însă autovehiculul a ieşit de pe şosea, ajungând în şanţ.

 
Bărbatul a fost grav rănit, având multiple traumatisme. Totodată, el a intrat în stop cardiorespirator, iar medicii de pe ambulanţă sosiţi acolo nu l-au mai putut salva.

 
”La faţa locului s-a deplasat Ambulanţa, dar din nefericire era în stop cardiorespirator. A suferit şi o fractură de bază de craniu. Nu a răspuns la manevrele de resuscitare”, a declarat medicul Diana Cimpoeşu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.
 
Poliţiştii rutieri au început cercetări în acest caz.

Tribunalul Bucureşti, despre cele două doctoriţe de la Spitalul Sfântul Pantelimon: Inculpatele puteau oricând să intervină şi să salveze viaţa victimei, ceea ce însă nu au făcut

Vameşii francezi au împiedicat vânzarea unui tablou fals de Leonardo da Vinci