Iaşi: Şase persoane din aceeaşi familie, între care doi copii, au acuzat simptome digestive după ce au mâncat ciuperci / Toţi au fost transportaţi la spital

Şase persoane din aceeaşi familie din judeţul Iaşi, între care doi copii, au acuzat, vineri seară, simptome digestive după ce au mâncat ciuperci, fiind solicitate echipaje medicale.

”În această seară, în jurul orei 19.30 a fost un apel la 112, în care se anunţa ca sunt 6 persoane intoxicate cu ciuperci în comuna Tansa (4 adulţi şi 2 copii – unul de 11 ani si unul de 4 ani) conştienţi, cu vărsături. La locul solicitării s-a deplasat un echipaj pentru transport victime multiple, o ambulanţă de la SAJ Iaşi”, a transmis, vineri seară, ISU Iaşi.

Sursa citată a precizat că, după evaluare, 3 pacienti adulţi sunt transportaţi de către echipajul ATPVM.

”Mama cu cei 2 copii preluaţi de către echipajul SAJ, toti sunt conştienţi, fac parte din aceeaşi familie”, a mai transmis sursa citată.

Adulţii au fost transportaţi la Spital Clinic de Urgenţă „Sf. Spiridon” din Iasi, iar mama cu cei doi copii la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sf. Maria” din Iaşi.

 

Tenis de masă: Românii au debutat cu stângul la turneul Top 10 Europa pentru juniori

Breaking: Fragmente de dronă găsite în zona canalului Litcov, la 1 km de confluența cu brațul Sfântu Gheorghe