Iaşi – Un incendiu la un autoturism aflat într-o curte s-a extins şi la casă / Proprietara, o femeie de 80 de ani, a făcut atac de panică

Un incendiu izbucnit la un autoturism aflat într-o curte din ocalitatea Voineşti, judeţul Iaşi, s-a extins şi la casa din imediata apropiere. Proprietara, o femeie de 80 de ani, a făcut atac de panică, fiindu-i acordat ajutor medical la faţa locului.

”Incendiu produs la un autoturism, care arde într-o curte, in sat/com. Voineşti. Intervine Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi cu o autospecială de intervenţie şi stingere cu apă şi spumă”, au anunţat iniţial reprezentanţii ISU Iaşi.

Ulterior, au transmis că, până la sosirea forţelor de intervenţie, incendiul s-a propagat şi la casa de locuit, fiind suplimentate forţele de intervenţie cu două autospeciale de intervenţie şi stingere şi o ambulanţă de prim-ajutor calificat.
 

Incendiul a fost localizat. Autoturismul a ars în proporţie de 90%, iar la casă se manifestă în două dormitoare şi în pod, pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi.
Proprietara, o femeie de 80 de ani, are atac de panică şi tensiune, fiind asistată medical de către echipajul de prim ajutor calificat.

Ziarele Libération, Le Figaro, Ouest-France şi Le Parisien i-au dedicat prima pagină lui Alain Delon – FOTO

Germania reduce la jumătate ajutorul militar destinat Ucrainei în 2025, în urma unui acord între Scholz şi ministrul Finanţelor, dezvăluie FAS. Berlinul nu mai finanţează nicio comandă nouă destinată Kievului. Finanţarea unui IRIS-T în iulie nu a fost pos