IGPR – Bărbat de 25 de ani, condamnat pentru furt calificat, adus din Franţa

Un bărbat în vârstă de 25 de ani, urmărit internaţional pentru furt calificat, a fost adus în ţară din Franţa, transmite Poliţia Română.

”La data de 29 august 2024, o escortă a Poliţiei Române a adus în ţară un bărbat, de 25 de ani, din Bucureşti, care avea emis pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea”, anunţă vineri IGPR.

 Acesta era urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Bărbatul a fost adus din Franţa, având emis de către Curtea de Apel Bucureşti, pe numele său, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 692 de zile. 

”Cooperarea a fost realizată prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească, din cadrul I.G.P.R., iar cel în cauză a fost încarcerat, în vederea executării mandatului”, precizează IGPR.

Klaus Iohannis merge sâmbătă în vizită oficială la Chişinău. Împreună cu Maia Sandu va semna „Declaraţia comună cu privire la cooperarea bilaterală pentru consolidarea rezilienţei Republicii Moldova” / Ce mesaje va transmite Iohannis

Donald Trump promite că va face ca fertilizarea in vitro să fie decontată de stat sau de companiile de asigurări, dacă va fi ales preşedinte