IGPR: Cei trei minori daţi dispăruţi şi tatăl lor, depistaţi în Serbia

Cei trei minori daţi dispăruţi şi tatăl lor au fost depistaţi, joi în Serbia, pe baza cooperării poliţieneşti internaţionale, şi se află în custodia autorităţilor poliţieneşti din localitatea Nis.

„Poliţia Română este în măsură să informeze opinia publică privind finalizarea operaţiunilor de localizare şi depistare a cetăţeanului român Adrian Marţian şi a celor trei minori – Adriana, Antonia şi Adrian Marţian. Pe baza precizărilor făcute de către ministrul sârb de interne ministrului român al Afacerilor Interne, (…) cei trei minori sunt în afara oricărui pericol”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, joi, AGERPRES.

Poliţia Română continuă activităţile specifice, în cadrul dosarului penal, sub coordonarea procurorului de caz.

IGPR mulţumeşte publicului şi reprezentanţilor mass-media, pentru sprijin, precum şi Poliţiei din Serbia şi tuturor partenerilor interni şi externi pentru gestionarea acestui caz.

Poliţiştii au demarat pe 14 octombrie căutările în cazul a trei copii cu vârstele de 7, 9 şi respectiv 11 ani, din localitatea Sântandrei, judeţul Hunedoara, după ce tatăl lor a declarat că bona minorilor l-a anunţat că aceştia nu se mai află la domiciliu.

Cazul a apărut în presa centrală, care a difuzat un material cu cei trei copii care spun că nu vor să locuiască cu mama lor şi cer să se întoarcă la tatăl acestora. AGERPRES/(AS – autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Mihai Simionescu, editor online: Gabriela Badea) 

Sursa: www.agerpres.ro

Preşedintele Iohannis a tras un semnal de alarmă la Bruxelles privind nevoia sprijinirii Ucrainei şi R. Moldova în domeniul energetic

Inflaţia din România este cea mai mare din UE pentru a şaptea lună la rând (Eurostat)