În sfârșit, un emoji care să ne reprezinte pe toți va apărea în curând. Despre ce este vorba

Emojipedia, un site popular de referință pentru emoji, a publicat imagini de probă în urmă cu câteva luni. Recent, Consorțiul Unicode, organizația non-profit care supraveghează standardele emoji globale și noile versiuni, a aprobat noua gamă de emoji.

Utilizatorii de smartphone-uri pot începe să folosească noile emoji-uri pe „diverse dispozitive digitale în următoarele câteva luni și pe parcursul anului 2025”, a declarat Emojipedia.

Fața emoji epuizată a avut onoarea de a câștiga titlul de „cel mai așteptat” emoji în cadrul World Emoji Awards, primind mai mult de 60% din voturi. Pata violet și lopata s-au clasat pe locul al doilea și, respectiv, pe locul al treilea.

Deși acestea ar putea fi prostești, copacul fără frunze este menit să sensibilizeze publicul cu privire la secetă și schimbările climatice, potrivit lui Brian Baihaki, care l-a prezentat Consorțiului Unicode.

„Seceta este o parte naturală a ciclului climatic, timp de milioane de ani copacii s-au adaptat la aceste condiții dure”, a scris Baihaki. „Dar clima se schimbă, seceta devine mai frecventă, mai severă și chiar se extinde în alte locuri în scurt timp.”

Diferite servicii de operare, cum ar fi Apple iOS și Alphabet Android, și companii își pun propria interpretare asupra modelelor emoji.

Interpretările pot duce la controverse, cum ar fi plasarea greșită de către Google a spumei care plutește cumva deasupra unui pahar de bere pe jumătate plin și amestecarea ingredientelor (cu brânza pe fund) pe emoji-ul său cu hamburger. Ambele au fost corectate.

Sursa: www.stiripesurse.ro

”Gala Excelenţa în Business” a reunit luni personalităţi marcante din mediul de afaceri, instituţii financiare şi administraţie

Ludovic Orban își numește ‘slugi nedemne’ foștii colegi din PNL: N-au curajul să-i spună lui Iohannis ‘băi, omule, du-te acasă, lasă-ne în pace’