‘În Spitalul de Recuperare Medicală ‘Sfântul Sava’, totul este la superlativ’, spun pacienții internați aici, cu afecțiuni grave și care se recuperează rapid

<div class=""

Centrul medical de excelență are o secție tip ATI, unde recuperarea medicală pasivă începe la patul pacientului, fără să implice efort fizic din partea acestuia. Spiatlul este dotat cu echipamente performante, de ultimă generație, cu efecte vizibile în scurt timp asupra pacienților.

Aceste echipamente folosesc electroterapia cu curenți Trabert, galvanic și diadinamic, terapia cu ultrasunete, laserterapia, magnetoterapia, electroterapie cu curenți stereodinamici, curenți de înaltă frecvență, electroterapie skanlab, termoterapie, terapie cu lumină Bioptron etc.

Spitalul de recuperare medicală deține cea mai mare unitate de fizioterapie și peste 150 de echipamente inovative de kinetoterapie, fiind singurul spital de profil din România, construit de la zero, după standarde europene.

”Eu m-am internat la Spitalul Bagdasar-Arseni să mă opereze la coloană, căci aveam două vertebre fisurate, însă la tomografie au descoperit că este o celulă canceroasă, care începuse să afecteze coloana. După operație, am venit aici, la Spitalul ”Sfântul Sava” la recuperare. Fiindcă am stat trei luni la pat, nevând voie să mă ridic, mi-am pierdut mobilitatea. După doar câteva ședințe de kinetoterapie, mă simt din ce în ce mai bine. Sunt foarte mulțumită. Venind de la un spital de stat aici și făcând diferența, aici e totul la superlativ. Totul, totul, totul este la superlativ: curățenia, paturile schimbate, noi, pacienții, schimbați, mâncarea, nu vă mai spun, că e ca la mama acasă” – Viorica Ilean, pacientă a Spitalului de Recuperare Medicală ”Sfântul Sava”

Spitalul de Recuperare Medicală ”Sfântul Sava” este un centru medical multidisciplinar, cu o echipă formată din 180 de medici, asistenți medicali, specialiști în kinetoterapie și fizioterapie, infirmieri și personal nemedical. Are 118 paturi avizate, ambulanțe de transport pacienți și o ambulanță tip C, cu echipamente și personal specializat în intervenții de urgență și resuscitare.

Numărul atât de mare de specialiști raportat la numărul maxim de pacienți care pot fi internați simultan face ca atenția pe care o primește fiecare persoană internată să fie la limite maxime.

Spitalul ”Sfântul Sava” acordă servicii medicale de monitorizare permanentă a funcțiilor vitale ale pacienților, în regim de terapie intensivă, în care pacienții pot fi internați la scurt timp după intervențiile chirurgicale, fără riscuri de contaminare cu virusuri sau fungi, precum în spitalele vechi.

Date de contact ale Spitalului de Recuperare Medicală Sfântul Sava:

0724.021.090 | 0724.338.881

[email protected]

https://spitalulsfantulsava.ro/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala-neurologica/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala-ortopedica/

https://spitalulsfantulsava.ro/recuperare-medicala-post-chirurgicala/

https://spitalulsfantulsava.ro/ingrijiri-paliative/

 

 

Ultima oră! Un zid s-a prăbușit peste mai multe mașini în București

Stare de alertă instituită în judeţele Vaslui şi Galaţi / Comitetele pentru Situaţii de Urgenţă vor decide exact măsurile pentru perioada următoare