Încă o cerere în căsătorie la Jocurile Olimpice din oraşul iubirii – VIDEO

Brazilianul Almir Dos Santos, ocupantul locului 11 în proba de triplusalt, şi-a cerut iubita în căsătorie în faţa publicului de pe Stade de France, vineri seară, la Jocurile Olimpice de la Paris, considerat oraşul iubirii.

Talita Ramos, partenera sa, a fost foarte emoţionantă şi a spus Da, într-un moment acompaniat de melodia „Allumer le feu” a lui Johny Hallyday.

 

A fost a cincea oară de la începutul Jocurilor Olimpice. Seria a început cu două zile înainte de ceremonia de deschidere, cu cea a handbalistului argentinian Pablo Simonet. Ea a continuat pe terenurile de badminton cu chinezul Huang Yaqiong. De asemenea, franţuzoaicele Charline Picon, Sarah Steyaert şi Alice Finot au avut şi ele parte de acest moment de neuitat.

 

Agenţia americană pentru medicamente a refuzat să autorizeze tratamentul cu ecstasy pentru tulburarea de stres posttraumatic

Preşedintele ales al CJ Suceava, întrebat dacă Flutur ar putea ajunge ministrul Dezvoltării: Dacă PNL alege să pună un om care a pierdut alegerile în faţa unui tânăr, atunci înseamnă că duc o lipsă de oameni buni în partid