Încă o plângere pentru viol împotriva fostului internaţional chilian Jorge Valdivia

„O nouă plângere, a unei noi victime”, a fost depusă împotriva fostului mijlocaş ofensiv de 41 de ani, de 79 de ori internaţional şi fost jucător-vedetă al echipei braziliene Palmeiras şi chiliene Colo Colo, au anunţat procurorii, precizând că este vorba de „o plângere pentru viol”.

Data celei de-a doua presupuse agresiuni nu a fost dezvăluită de Parchet dar, conform presei chiliene, faptele s-ar fi produs pe 18 octombrie.

Valdivia fusese deja plasat marţi în arest provizoriu pentru 90 de zile, fiind vizat de o primă plângere pentru viol.

Valdivia îndeplineşte în prezent rolul de comentator sportiv la un post local de radio. El a negat, într-un comunicat, orice acuzaţie de „agresiune sexuală” şi a afirmat că a avut o relaţie „consensuală” cu reclamanta, cu care a cinat duminică într-un restaurant.

Potrivit plângerii publicate de presa chiliană, presupusa victimă s-a trezit acasă fără să-şi amintească ce s-a întâmplat şi prezentând semne de agresiune sexuală. Dacă va fi găsit vinovat, Valdivia riscă 15 ani de închisoare.

Fostul mijlocaş ofensiv, retras din fotbalul profesionist în 2022, a participat la două Cupe Mondiale, în 2010 şi 2014.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Japonia vrea să organizeze Cupa Mondială din 2031

Preşedintele AEP: Este absolut imposibil, absolut imposibil. Oricine ar încerca, nu poate să desigileze o urnă, să fure de acolo, să extragă să nişte buletine de vot / Din punct de vedere tehnic şi al securităţii votului sunt luate toate măsurile