Incendiu în balconul unui apartament situat la etajul opt al unui bloc din Cluj-Napoca/ Nu sunt victime – VIDEO

Pompierii au intervenit, sâmbătă seară, cu mai multe autospeciale, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în balconul unui apartament situat la etajul al optulea al unui bloc din Cluj-Napoca. Nu s-au înregistrat victime.

 
Potrivit ISU Cluj, incendiul a izbucnit într-un apartament situat la etajul 8 al unui bloc de locuinţe de pe Calea Floreşti din municipiul Cluj-Napoca, acolo intervenind pompierii din cadrul Detaşamentelor 2 şi 1 cu trei autospeciale pentru stingerea incendiilor, două autoscări şi, preventiv, un echipaj SMURD.

 
”În momentul sosirii echipajelor operative, balconul apartamentului era cuprins în totalitate de flăcări, cu pericol de extindere la faţada blocului şi către interiorul apartamentului. Pompierii au acţionat imediat pentru stingerea flăcărilor, astfel încât a fost împiedicată propagarea acestora mai departe de limitele în care au fost găsite. Nu au fost persoane care să solicite consult medical şi nu a fost necesare măsuri de evacuare a locatarilor din bloc”, a arătat sursa citată.
 
Cauza incendiului urmează să fie stabilită.
 

JO de la Paris: Victorie mare pentru Jaqueline Cristian la turneul olimpic de tenis. Românca a învins-o pe Caroline Garcia

Cel mai mare incendiu de vegetaţie din California se extinde rapid, după ce a fost declanşat de un bărbat care a împins într-o râpă o maşină în flăcări