Incendiu în bucătăria unui apartament dintr-un bloc din Botoşani/ 14 persoane, evacuate/ Două victime, transportate la spital cu arsuri/ Alte două persoane au suferit atac de panică

Un incendiu s-a produs, miercuri, în bucătăria unui apartament dintr-un bloc din municipiul Botoşani, 14 persoane fiind evacuate din imobil. Două victime au suferit arsuri uşoare, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Alte două persoane au suferit atac de panică.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani au anunţat că pompierii au intervenit, miercuri, pentru a stinge un incendiu izbucnit în bucătăria unui apartament situat la etajul doi al unui bloc de pe strada Tudor Vladimirescu din Botoşani. 

 
Acolo au ajuns patru autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare, două ambulanţe SMURD (una cu medic) şi o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

 
”Paisprezece persoane aflate la etajele inferioare au fost evacuate preventiv. Două persoane care au suferit arsuri uşoare la nivelul feţei şi membrelor superioare au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. De asemenea, o a treia persoană a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, în timp ce o altă femeie, aflată la etajul patru, netransportabilă, a fost monitorizată de un echipaj medical în propria locuinţă, tot în urma unui atac de panică”, au transmis reprezentanţii ISU Botoşani. 
 
Focul a fost stins într-un sfert de oră, iar pompierii au scos fumul de pe casa scării. Ei urmează să afle care a fost cauza producerii incendiului.

Poşta Română anunţă că a cumpărat uniforme noi pentru poştaşi, investiţie de 5 milioane de lei: După 15 ani, poştaşii au uniforme noi – FOTO

Nunez, Araujo şi Bentancur, suspendaţi mai multe meciuri de CONMEBOL după incidentele din Copa America. La meciul din semifinale împotriva Columbiei, Nunez s-a luat la bătaie cu suporterii columbieni