Incendiu violent la o cabană de lemn din localitatea Trip: Pompierii din Satu Mare intervin de 4 ore

Pompierii din Satu Mare intervin de mai bine de patru ore la un incendiu violent izbucnit luni la o cabană de lemn din localitatea Trip, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş”.

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă SOMEŞ al judeţului Satu Mare intervine de aproximativ 4 ore pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o cabană cu structura din lemn, proprietate privată, în localitatea Trip. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii din cadrul Secţiei de Pompieri Negreşti-Oaş cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor SMURD B2, precum şi cadre militare ale Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de stingere de mare capacitate, A.T. 10.000. Ajunse la faţa locului, echipajele de intervenţie au constatat că incendiul se manifesta violent la nivelul acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp”, precizează sursa citată.

Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă a fost alertat Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bixad şi cel din Călineşti-Oaş.

Nu au existat victime şi nu a fost nimeni evacuat.

Pompierii acţionează în continuare pentru lichidarea posibilelor focare.

Vaslui: Două fete dispărute de la familia unde erau în plasament / Poliţiştii le caută

Ministerul Apărării face ultimii pași pentru ca România să doboare dronele rusești care ne survolează teritoriul