Incendiul din Masivul Bucegi, izbucnit duminica trecută în urma unei furtuni cu fulgere, nu a fost stins, elicopterul intervine din nou, sâmbătă, pentru a arunca apă

Misiunea de stingere a incendiului izbucnit în urmă cu o săptămână, în Masivul Bucegi a fost reluată, sâmbătă, un elicopter care aruncă apă intervenind în zona unde arde vegetaţie uscată şi unde nu se poate intervenit terestru.

Sâmbătă după amiază, un elicopter echipat pentru intervenţii în caz de incendiu a început deplasarea către oraşul Buşteni, pentru a relua acţiunea de stingere a incendiului din Masivul Bucegi, incendiu care se manifestă într-o zonă greu accesibilă anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Incendiul, care se manifestă în Valea Bujorilor din Masivul Bucegi, s-a aprins, în urma unei furtuni cu fulgere şi trăsnete, care s-a abătut asupra zonei de nord a judeţului Prahova, în noaptea de duminică spre luni. Zona este un foarte abruptă, intervenţia terestră fiind imposibilă. 
Elicopterul a intervenit în mai multe zile şi a aruncat apă în zona afectată, însă există buşteni care au continuat să ardă mocnit, în interior, determinând reaprinderea vegetaţiei din jur.

CONGRES PSD – Vot favorabil al celor peste 2.200 de delgaţi pentru reînnoirea mandatului lui Ciolacu la şefia PSD şi pentru candidatura sa la Preşedinţie / În ambele cazuri au fost înregistrate câteva abţineri şi voturi ”împotrivă”

Ciolacu, întrebat dacă va delega atribuţiile de prim-ministru pentru a candida: Nu am voie să-mi deleg atribuţiile, conform Constituţiei, decât dacă nu le pot îndeplini