Infecțiile nosocomiale închid Maternitatea Giulești. Nu se mai fac internări și nașterile înainte de termen vor fi suspendate

<div class=""

Nașterile înainte de termen vor fi redirecționate către alte unități medicale după ce la Maternitatea Giulești, în perioada următoare, Secția de Terapie Intensivă pentru nou-născuți va fi închisă.

Vor fi sistate internările cel puțin o săptămână pentru igienizare, însă, în acest moment, Secția de Terapie Intensivă funcționează. Vor fi tratați toți bebelușii. După ce vor fi externați, se vor sista internările.

Epidemiologul unității medicale a descoperit bacterii, posibile infecții în rândul bebelușilor în Secția de Normoponderal.

Potrivit cadrelor medicale, bebelușii nu au avut simptomatologie și au fost deja externați. Și acea secție a fost, de asemenea, închisă aproximativ o săptămână, tot pentru igienizare.

Unitatea medicală a mai trecut în anul 2019 printr-un scandal uriaș, atunci când zeci de bebeluși au fost depistați cu stafilococul auriu.

 

Sursa: www.stiripesurse.ro

AS Roma l-a demis pe De Rossi

Ciolacu: Promovarea rezilienţei fiscal-financiare în sectorul public este vitală pentru a asigura stabilitatea guvernelor