Institutul de Studii Financiare lansează, în data de 12 noiembrie, proiectul ”FINEXPERT”

Institutul de Studii Financiare va organiza, în data de 12 noiembrie 2024, conferinţa de lansare a proiectului „FINEXPERT – Program integrat de formare pentru specialiştii din domeniul financiar”, cu o valoare totală de 4,9 milioane lei.

Conform unui comunicat al ISF, remis, miercuri, AGERPRES, Fundaţia Institutul de Studii Financiare, în calitate de beneficiar, implementează în perioada 1 octombrie 2024 – 30 septembrie 2027 proiectul cu titlul „FINEXPERT – Program integrat de formare pentru specialiştii din domeniul financiar” – cod SMIS 317838.

Valoarea totală a proiectului este de 4,956 milioane lei, din care finanţarea nerambursabilă din partea Uniunii Europene, din Fondul Social European Plus – prin Programul Educaţie şi Ocupare 2021-2027 reprezintă 1,982 milioane lei, iar cea din bugetul naţional reprezintă aproape 2,974 milioane lei.

Obiectivul general vizat de implementarea proiectului este sprijinirea dezvoltării sustenabile a domeniului financiar din România (bancar şi nebancar) prin furnizarea unui pachet integrat de servicii de informare, consiliere şi formare profesională pentru un număr de 608 profesionişti din domeniu, afectaţi de evoluţiile tehnologice rapide şi de schimbarea constantă a cerinţelor pe piaţa forţei de muncă.

Grupul ţintă al proiectului este compus din 608 specialişti din domeniul financiar (bancar şi nebancar), cu domiciliul/reşedinta în Regiunea Bucureşti-Ilfov, din care minimum 50% femei.

Proiectul include activităţi de informare şi conştientizare, activităţi de consiliere precum şi activităţi de formare profesională atât pentru managerii de la toate nivelurile, cât şi pentru angajaţii din domeniul financiar. Sunt prevăzute, de asemenea, activităţile transversale de management de proiect şi informare-publicitate. AGERPRES/(AS-autor: Nicoleta Gherasi, editor: Andreea Marinescu, editor online: Andreea Lãzãroiu)

 

Sursa foto: Institutul de Studii Financiare – ISF/Facebook.com

Sursa: www.agerpres.ro

Cluj: Sindicalişti din transportul public din ţară au protestat împotriva „abuzurilor” de la CTP Cluj-Napoca

Ciolacu, la semnarea contractelor de finanţare prin Proiectul Important de Interes European Comun în domeniul Microelectronicii şi al Tehnologiilor Comunicaţiilor: Nu putem pierde acest tren al dezvoltării noilor tehnologii, s-ar putea să fie ultimul