Inter, primul club internațional care obține licență comercială pentru Arabia Saudită

Saudi Pro League încearcă să se dezvolte prin atragerea unui număr mare de jucători și antrenori de top, cel mai recent fiind fostul antrenor al Milanului, Stefano Pioli. În acest context, nu este ușor pentru echipele străine să opereze în această țară.

În Arabia Saudită sunt organizate mai multe evenimente importante, printre care Supercoppa Italiana, Supercupa Spaniei și ceea ce va fi Cupa Mondială din 2030.

Nerazzurri au făcut un pas înainte și au devenit primul club internațional de fotbal care primește o licență comercială MISA din partea Ministerului de Investiții din Arabia Saudită.

O declarație a clubului notează că acest lucru ar trebui să contribuie la extinderea prezenței mărcii sale în Orientul Mijlociu și la creșterea bazei de fani, aducând în același timp „expertiza, valorile și experiența sa ca club de fotbal de nivel înalt” în țară.

„Prin parteneriate strategice, Nerazzurri va susține valorile, tradiția și stilul italian dincolo de sport”.

Aceasta va include deschiderea mai multor academii Inter în Arabia Saudită.

Licența comercială a fost anunțată miercuri, în timpul unei ceremonii la Riad, la care au participat vicepreședintele Javier Zanetti, CEO-ul Corporate Alessandro Antonello și Chief Revenue Officer Luca Danovaro.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Șef de top din SRI, înainte de alegeri: ‘Nicio naţiune nu se poate proteja total de influenţe perturbatoare!’

CSM Târgovişte şi CSM Lugoj s-au calificat în turul secund al Challenge Cup