Ionuţ Stroe (PNL); Patinoarul Berceni Arena din Sectorul 4 a găzduit primul meci de hochei din Bucureşti, după o pauză de 12 ani. Avem primul patinoar construit de la 0, în ultimii 70 de ani! / Investiţia, susţinută şi de consilierii locali PNL

Liderul PNL Sector 4, Ionuţ Stroe, afirmă că patinoarul Berceni Arena din Sectorul 4 a găzduit primul meci de hochei din Bucureşti, după o pauză de 12 ani şi avem primul patinoar construit de la 0, în Capitală, în ultimii 70 de ani, el precizând că investiţia a fost susţinută şi de consilierii locali PNL.

”Patinoarul Berceni Arena din Sectorul 4 a găzduit aseară primul meci de hochei din Bucureşti, după o pauză de 12 ani. Avem primul patinoar construit de la 0, în Bucureşti, în ultimii 70 de ani!”, a scris Stroe pe Facebook.

Liderul PNL Sector 4 precizează că este unul dintre proiectele de suflet ale primarului Daniel Băluţă, pe care îl felicită.

”Sportul este esenţial pentru comunitate, iar această investiţie a Primăriei Sectorului 4 a fost susţinută şi de consilierii locali ai PNL Sector 4”, mai spune Ionuţ Stroe.

Botoşani: Un bărbat de 30 de ani din Ucraina a fost reţinut pentru 24 de ore, în cazul tânărului găsit împuşcat în cap

Rusia anunţă că a ”dejucat” un atac ucrainean ”masiv” cu dronă în vestul ţării. 158 de drone doborâte în 15 regiuni. Cinci drone ”neutralizate” în drum spre Moscova, anunţă Sobianin