Israelul deschide un nou front în Liban – O primă divizie a fost trimisă deja în zonă/ Numărul total al forțelor dislocate în Liban a ajuns la 4 divizii

Armata israeliană IDF a transmis că a început operațiunile în sud-vestul Libanului, potrivit Sky News.

Este vorba despre o divizie de rezervă care a fost trimisă în zonă pentru a efectua „operațiuni limitate, localizate și țintite”, a mai anunțat IDF. Militarii au ca principală misiune să descopere și să distrugă „infrastructura teroristă”.

„Ieri, Divizia 146 a început activități operaționale limitate, localizate și direcționate împotriva țintelor teroriste și a infrastructurii Hezbollah din sud-vestul Libanului. Divizia 146 este prima divizie de rezervă care operează în sudul Libanului, ca parte a operațiunilor în curs împotriva Hezbollah-ului”, a explicat IDF.

Luni, armata israeliană i-a avertizat pe rezidenți să stea departe de plajele de la sud de râul Awali. De asemenea, pescarilor li s-a spus să nu se apropie de zona care se întinde pe o distanță de 36 de mile.

De asemenea, armata a închis accesul la mai multe orașe din nord-vestul Israelului după o „evaluare a securității”. Shlomi, Rosh Hanikra, Hanita, Arab al-Aramshe și Adamit se află acum în zone militare închise de-a lungul graniței cu Libanul.

Până acum armata isreliana a dislocat nu mai puțin de 4 divizii pe frontul din Liban.

Paul Pogba va reveni pe teren în noiembrie, într-un meci demonstrativ în Dubai

Franţa impune un cadru mai strict la echipele sale naţionale