‘Israelul va continua să lovească țintele Hezbollah din Beirut’ – șeful Statului Major al IDF

Halevi a declarat că întoarcerea locuitorilor din apropierea frontierei la casele lor „înseamnă distrugerea infrastructurii teroriste pe care Hezbollah a construit-o în apropierea frontierei, astfel încât să poată face raiduri în comunitățile noastre și să ucidă civili israelieni atunci când primesc ordinul”.

„Suntem foarte hotărâți să distrugem această infrastructură și să eliminăm pe oricine este prezent acolo. Nu vom permite Hezbollah să se stabilească în aceste locuri”, a declarat șeful militar.

Israelul a acuzat Hezbollah că a înglobat instalații de armament sub clădirile rezidențiale din Beirut, în timp ce liderii politici israelieni au devenit din ce în ce mai sfidători față de apelurile internaționale la reținere și față de indignarea provocată de numărul tot mai mare de victime civile din Liban și Gaza.

Halevi a declarat în mesajul său video că trupele israeliene „sunt mai pregătite și mai antrenate ca niciodată, având experiența operațiunilor din Gaza, iar avantajul lor în arena de luptă este clar”.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Un buștean vechi de aproape 4.000 de ani ne poate ajuta să salvăm Pământul. Cum e posibil acest lucru

Bursele europene au închis joi în declin cu 1%, deoarece investitorii se concentrează pe escaladarea conflictului din Orientul Mijlociu