ISUBIF: O persoană a decedat după ce trei TIR-uri s-au ciocnit pe Şoseaua de centură

O persoană a decedat în urma unui accident produs, marţi, pe Şoseaua de centură a Capitalei, în care au fost implicate trei autotrenuri.

„Intervenim în urma unui accident rutier ce s-a produs pe autostrada A0, segmentul dintre Berceni şi Bragadiru, unde au fost implicate trei autotrenuri. În urma accidentului de pe A0, trei victime conştiente sunt în grija echipajelor de prim-ajutor. Victima încarcerată prezintă leziuni incompatibile cu viaţa, se lucrează în continuare la extragerea acesteia”, informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Un camion transporta îngrăşăminte agricole. Acestea au fost deversate pe carosabil, însă nu reprezintă un pericol pentru populaţie.

Sursa citată menţionează că vor fi luate măsuri pentru curăţarea acestora de pe carosabil.

La locul accidentului intervin două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, Detaşamentul Special de Salvatori, autospecială CBRN, autospecială de transport roboţi şi două echipaje SMURD.

Traficul este blocat pe autostrada A0 pe sensul spre Bragadiru. AGERPRES/(AS – autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Claudia Stănescu, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

Constanţa: Apa Mării Negre a devenit brun-roşcată în unele zone, culoare dată de dezvoltarea unor microalge

George Simion, despre acuzaţiile că este ajutat cu voturi de PSD să intre în turul doi: Nu am nevoie de voturile nimănui, mă descurc singur să intru în turul doi şi să câştig