JO de la Paris: Argentina, victima unui furt cu o zi înainte de meciul cu Maroc

După înfrângerea şocantă suferită miercuri de Argentina în faţa Marocului, scor 2-1, în prima etapă a grupelor de la Jocurile Olimpice de la Paris, Javier Mascherano a declarat că echipa sa a fost victima unui furt. La propriu, relatează RMC Sport.

Echipa condusă de Javier Mascherano a pierdut miercuri cu 1-2 în faţa Marocului, în primul meci al competiţiei. La capătul unui meci nebun, care s-a reluat după o pauză de aproape două ore, selecţionerul a deplâns şi un furt.

Javier Mascherano, foarte supărat pe finalul partidei, după ce echipa sa a crezut că a egalat la 2-2 şi şi-a văzut golul anulat după o pauză de două ore, a comentat şi contextul în care echipa sa a ajuns la meciul de la Saint-Etienne. „Ieri (marţi – n.r.), hoţii au pătruns în locul nostru de antrenament şi am fost jefuiţi. Lui Thiago Almada i-au fost furate lucrurile, un ceas şi câteva bijuterii”, a declarat antrenorul. „Nu am vrut să spunem nimic”.

Mascherano s-a plâns şi de fanii marocani. „Ei (fanii marocani) au invadat terenul de şapte ori şi au aruncat cu petarde în noi”, a declarat antrenorul.

„Este cel mai mare circ pe care l-am văzut în viaţa mea”, a comentat el.

 

JO Paris 2024: Imnul Israelului a fost fluierat pe Parc des Princes. Sportivii israelieni vor fi păziţi de Mossad la ceremonia de deschidere

Sibiu: Un şofer de 19 ani a intrat cu maşina într-un autocar / 37 de adulţi şi doi copii, implicaţi în evenimentul rutier / Un pasager din maşină, rănit