JO de la Paris: Djokovici şi Alcaraz au început turneul olimpic cu victorii la simplu

Sârbul Novak Djokovici, cap de serie numărul unu la masculin, a început a cincea sa ediţie a Jocurilor Olimpice cu o victorie categorică în faţa australianului Matthew Ebden, în primul tur la simplu masculin.

Djokovici, în căutarea titlului olimpic care s-a dovedit atât de greu de obţinut într-o carieră care i-a adus 24 de titluri de Grand Slam, s-a impus cu 6-0, 6-1 în faţa unui jucător care a primit un loc pe tablou doar ca rezervă de ultim moment.

Spaniolul Carlos Alcaraz, favorit 2, a avut, de asemenea, un meci uşor în primul tur, împotriva libanezului Hady Habib, care a fost rezervă, scor 6-3, 6-1.

Pentru Alcaraz urmează un duel cu câştigătorul meciului Tallon Griekspoor (Ţările de Jos) – Cameron Norrie (Marea Britanie), iar Djikovici îl va înfrunta pe câştigătorul meciului Marton Fucsovics (Ungaria) – Rafael Nadal (Spania).

 

Palestinienii susţin că un raid israelian asupra unei şcoli din Fâşia Gaza s-a soldat cu 30 de morţi. Armata israeliană spune că acolo era un centru de comandă Hamas

Bărbat căutat de autorităţile americane pentru fraudă bancară, conspiraţie la fraudă bancară şi furt calificat de identitate, prins în Bucureşti