JO de la Paris: Posibilă înfruntare Djokovici – Nadal în turul doi la turneul olimpic de tenis

Sârbul Novak Djokovici, locul 2 ATP, şi spaniolul Rafael Nadal, în prezent numărul 161 mondial, s-ar putea înfrunta în turul doi al probei de simplu masculin de la turneul olimpiic de tenis de la Paris, conform tragerii la sorţii care a avut loc joi.

Djokovici îl va întâlni în primul tur pe australianul Matthew Ebden, iar Nadal va juca împotriva lui Marton Fucsovics, din Ungaria. Dacă se vor impune, cei doi uriaşi ai tenisului vor fi adversari în runda a doua.

Novak Djokovici, 37 de ani, care are în palmares 24 de titluri de Mare Şlem, este în căutarea aurului olimpic, singura distincţie care lipseşte din palmaresul său, în timp ce Rafael Nadal, 38 de ani, care a câştigat Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, vine după două sezoane marcate de accidentări.

 

Klaus Iohannis spune că patru nume sunt foarte des menţionate de cei din străinătate atunci când aud de România: Primul este Brâncuşi, al doilea – Enescu, al treilea – Nadia Comăneci şi al patrulea – Hagi. Arta şi sportul ne definesc foarte bine

ANAD, după suspendarea atletei Florentina Iuşco pentru dopaj: Am sperat până în ultimul moment că decizia Comisiei de audiere va fi menţinută de TAS. Cu toate acestea, respectăm decizia finală