JO – hochei pe iarbă: Un sportiv australian, arestat după ce a cumpărat cocaină

Un sportiv australian care participă la Jocurile Olimpice din 2024 în echipa de hochei pe iarbă a fost interogat şi reţinut după ce a cumpărat cocaină, relatează RMC Sport.

Potrivit sursei citate, noaptea trecută, în jurul orei locale 00.30, poliţiştii au surprins două persoane în timpul unei tranzacţii cu droguri pe rue de Douai, în arondismentul 9 din Paris. Cei doi suspecţi au fost arestaţi.

Cumpărătorul era un sportiv australian, membru al echipei olimpice de hochei. El a fost arestat în posesia a aproximativ un gram de cocaină.

Al doilea suspect este un minor, suspect de trafic de droguri. Anchetatorii au confiscat 75 de pastile de ecstasy, şapte fiole de cocaină şi aproximativ cincisprezece grame de diverse droguri sintetice (ketamină, 3MMC, MDMA).

UPDATE – Cioban atacat de urs, în judeţul Mureş/ Bărbatul a fost rănit la picioare şi transportat la spital/ Poliţiştii fac cercetări, fiind anunţate autorităţile locale şi paznicul de vânătoare

Ministrul Sănătăţii solicită demisia conducerii Spitalului ”Sf. Pantelimon”, ”în urma unor deficienţe grave în funcţionarea unităţii şi a pierderii încrederii publice”