Jocurile Olimpice – tenis: Djokovici, după ce a avut probleme la genunchi la meciul cu Tsitsipas: „Sunt foarte îngrijorat”

După ce a avut probleme la genunchi în sfertul de finală cu Stefanos Tsitsipas (6-3, 7-6), sârbul Novak Djokovici este foarte îngrijorat înaintea semifinalelor, relatează Le Figaro.

„Sunt foarte îngrijorat, să fiu sincer. Nu ştiu ce să spun. Durerea a fost foarte puternică timp de două game-uri. Nu ştiu dacă am alunecat sau dacă e altceva. Este similar cu ceea ce am trăit la Roland Garros, unde am reuşit să termin meciul, doar pentru a afla mai târziu că accidentarea a fost gravă. Mă rog la Dumnezeu ca totul să meargă bine”, a declarat el pentru televiziunea sârbă.

Sârbul Novak Djokovici, favorit principal, s-a calificat, joi seară, în semifinalele probei de simplu masculin din cadrul turneului olimpic de tenis.

El s-a impus în faţa grecului Stefanos Tsitsipas, cap de serie 8, scor 6-3, 7-6 (3).

Djokovici va juca în semifinale împotriva italianului Lorenzo Musetti, cap de serie 1.

 

ANM – Temperaturi peste cele obişnuite, în toată ţara, pe tot parcursul lunii august, cu valori mai ridicate în regiunile sudice

Evan Gershkovich, Paul Whelan şi Alsu Kurmasheva, deţinuţii americani eliberaţi de Rusia, au ajuns în Statele Unite. Preşedintele Joe Biden şi vicepreşedinta Kamala Harris i-au întâmpinat la aeroport – VIDEO, FOTO