Jon Bon Jovi a salvat o femeie care era pe punctul de a sări de pe un pod din Nashville – VIDEO

Muzicianul Jon Bon Jovi a salvat, marţi, o femeie care era pe punctul de a sări de pe un pod din Nashville, SUA. În timp ce filmau un videoclip, cântăreţul şi echipa sa de producţie au observat că o femeie se urcase pe balustradă şi era pe punctul de a sări în râu.

Împreună cu o persoană a cărei identitate nu a fost dezvăluită, Jon Bon Jovi s-a apropiat de femeie şi a început să vorbească cu ea, înainte de a o convinge să nu sară. Apoi au ajutat-o să treacă de balustradă pe partea cealaltă.

Miercuri, poliţia din Nashville a publicat pe reţelele sale de socializare imagini de pe camerele de supraveghere de la faţa locului, aducându-i un omagiu cântăreţului.

„Jos pălăria în faţa lui şi a echipei sale pentru că au ajutat o femeie pe podul Seigenthalter marţi seară”, se putea citi într-un mesaj foarte mediatizat. Videoclipul, care a fost şters de Youtube, a fost totuşi postat online de numeroşi internauţi şi publicaţii.

„Cu toţii trebuie să contribuim la siguranţa celorlalţi”, a adăugat şeful poliţiei din Nashville, John Drake.

Nu se ştie ce i-a spus Jon Bon Jovi femeii, iar cântăreţul nu a reacţionat încă. Potrivit Page Six, el nu va comenta pe această temă „din respect pentru persoana care se afla într-o situaţie stresantă şi vulnerabilă”.

CNN relatează că femeia a fost salvată de echipa lui Jon Bon Jovi şi dusă la spital pentru tratament.

Ucrainenii susţin că au doborât un avion de luptă rusesc deasupra Mării Negre

„Ziua Crucii. Cârstovul Viilor”, la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”