Jordan Veretout, vizat de mesaje de ură în mediul online. Olimpique Marseille condamnă mesajele

Olympique de Marseille a publicat, duminică, un comunicat în care condamnă hărţuirea şi ameninţările la adresa unui „jucător profesionist şi a familiei sale pe reţelele de socializare”. Potrivit L’Equipe, jucătorul în cauză este Jordan Veretout.

Jordan Veretout a avut un început de sezon foarte complicat, iar jucătorul ar fi primit mesaje de ură pe reţelele sociale. 

„Olympique de Marseille a luat cunoştinţă de ameninţările şi mesajele de ură la adresa unuia dintre jucătorii săi profesionişti şi a familiei sale pe reţelele de socializare. Clubul condamnă aceste acte inacceptabile în termenii cei mai fermi posibili”, a explicat clubul pe scurt, fără să menţioneze numele lui Veretout.

Jordan Veretout nu intră în planurile lui Roberto De Zerbi în acest sezon, după ce a jucat 29 de meciuri în Ligue 1 sezonul trecut şi tot campionatul în sezonul precedent. Internaţionalul francez ar fi chiar pe picior de plecare.

Într-adevăr, Chiar dacă mercato-ul francez s-a încheiat vineri, OL încearcă să negocieze sosirea lui Jordan Veretout folosind soluţia „joker”. „Un club din Ligue 1 sau Ligue 2 poate, din ziua următoare ultimei zile a primei perioade de înscrieri principale până în ziua precedentă primei zile a perioadei de înscrieri suplimentare, să recruteze un aşa-numit jucător joker”, prevede regulamentul ligii franceze, potrivit RMC Sport.

Extrema dreaptă obţine pentru prima dată o victorie într-un scrutin regional, în Turingia

Deputatul Alin Ignat, demisionar din PNL: În 2020 PNL-ul lui Mircea Hava stabilea listele prin votul liber al tuturor primarilor. Azi, Dumitrel şi compania se tem de voinţa şi inteligenţa propriilor primari şi le servesc lista decisă de trei băieţi la şpr