Judecătorii nu îl lasă pe Dani Mocanu să plece din țară – Manelistul avea planificat un concert în străinătate

Pe 14 octombrie, magistrații Tribunalului Argeș au fost de acord ca Dani Mocanu să plece temporar din România pentru a participa la concertul de pe Arena Chișinău, unde urma să cânte alături de alți maneliști. Cu toate acestea, în seara zilei de joi, 17 octombrie, Curtea de Apel Pitești a admis contestația procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, anulând permisiunea de a părăsi țara.

Dosarul în care este implicat Dani Mocanu a fost deschis în urmă cu doi ani, după un incident grav care a avut loc la o benzinărie OMV, situată la ieșirea din Pitești spre Ștefănești, în noaptea de 18 spre 19 august 2022. Manelistul, împreună cu fratele său, Nando Mocanu, și alți doi complici, ar fi bătut cu ranga și pumnii doi bărbați, provocându-le răni serioase. Una dintre victime a avut nevoie de peste două luni de îngrijiri medicale, iar cealaltă de șase zile.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din benzinărie au fost esențiale pentru anchetatori, acestea arătând cum Dani Mocanu ținea una dintre victime, în timp ce fratele său o lovea cu o bară metalică. Una dintre victime a suferit o fractură de craniu și a fost internată la Spitalul Județean Argeș.

În cadrul procesului, Dani Mocanu va fi judecat pentru tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice, în timp ce fratele său, Nando Mocanu, se va confrunta cu acuzații suplimentare de lovire și alte violențe.

Nu este prima dată când Dani Mocanu se confruntă cu probleme legale. În aprilie 2022, acesta a fost condamnat de Curtea de Apel Pitești la plata unei amenzi penale de 15.000 lei, pentru incitare la ură sau discriminare, după ce în 2019 a postat un videoclip pe YouTube în care instiga la ură împotriva femeilor.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Ronnie Gibbons, fost căpitan al echipei feminine a clubului Fulham, spune că a fost „pipăită” de Al Fayed şi că fostul proprietar al Harrods a încercat să o sărute forţat

Lovitură neașteptată pentru Dan Diaconescu: Procurorii intră tare peste martorii din dosar