Kamala Harris îl provoacă pe Trump la o dezbatere la CNN, în octombrie

Candidata democrată Kamala Harris l-a provocat sâmbătă pe adversarul său republican Donald Trump la o nouă dezbatere, la CNN, în data de 23 octombrie, cu câteva zile înainte de alegerile prezidenţiale din SUA, relatează AFP.

„Vicepreşedinta Harris este pregătită să îl înfrunte din nou pe Donald Trump pe scenă”, a scris echipa sa de campanie într-un comunicat.

Fostul preşedinte republican a respins până acum ideea de a-şi înfrunta din nou rivala în alegerile din 5 noiembrie.

Din toate punctele de vedere, ea a fost cea care a dominat dezbaterea din 10 septembrie, scoţându-şi constant în evidenţă rivalul pe subiectele cele mai susceptibile de a-i răni orgoliul – participarea la mitingurile sale, dezinteresul foştilor săi aliaţi politici, reputaţia sa internaţională etc.

Acest lucru nu l-a împiedicat pe Donald Trump să afirme că, dimpotrivă, el a fost cel care a „câştigat” dezbaterea, atacând în acelaşi timp imparţialitatea celor doi jurnalişti ABC care au moderat discuţiile.

„Nu va exista o a treia dezbatere”, afirmase candidatul republican la jumătatea lunii septembrie, luând în calcul atât confruntarea sa televizată din iunie cu preşedintele Joe Biden, care era candidat la acea vreme, cât şi confruntarea sa cu vicepreşedintele.

Cu 45 de zile înainte de scrutin, rezultatul alegerilor prezidenţiale rămâne mai indecis ca niciodată, cu Donald Trump şi Kamala Harris la egalitate în unele dintre cele şapte state-cheie în care totul este probabil să se decidă la limită.

Deşi alegerile prezidenţiale au loc la 5 noiembrie, în Statele Unite votul a început deja. Secţiile de votare s-au deschis vineri pentru începerea votului anticipat în Virginia, Minnesota şi Dakota de Sud.

Binance va dona sub formă de airdrop 1,164,950 USD în BNB utilizatorilor afectați de inundațiile devastatoare din România, dar și din alte țări din Europa

Descoperire macabră: Fragmente osoase, ce par a fi de proveniență umană, pe un drum forestier din Olt / În zonă au fost găsite și câteva haine