Kamala Harris, susţinută de cântăreaţa de rap Megan Thee Stallion în timpul unui concert – VIDEO

Megan Thee Stallion a cântat marţi la Atlanta, la o întâlnire a candidatei democrate la preşedinţia SUA Kamala Harris, cerând în mod explicit oamenilor să voteze pentru ea.

Îmbrăcată într-un costum albastru şi cu cravată – culoarea taberei democrate, artista a interpretat câteva dintre hiturile sale, inclusiv piesa „Body”. În introducerea piesei, ea a făcut o referire la dreptul la avort: „Ştiu că femeile din această sală îşi iubesc trupurile. Şi dacă vreţi să continuaţi să vă iubiţi corpul, ştiţi că trebuie să votaţi pentru (Kamala Harris)”. 

Artista în vârstă de 29 de ani a continuat cu „Savage”, câştigător Grammy pentru Cel mai bun cântec rap 2021, şi a spus la microfon: „Vom face istorie cu prima femeie preşedinte. Prima femeie de culoare preşedinte!”. Şi a încheiat cu un strigăt de mobilizare: „Hot girls for Harris!”. 

Rapperul Quavo, din grupul Migos, a urcat pe scenă la câteva momente după spectacolul lui Megan Thee Stallion pentru a face, de asemenea, apel la un vot pentru Kamala Harris.

Kamala Harris, vicepreşedintele lui Joe Biden, a reintrat în cursa pentru Casa Albă după retragerea lui Biden. Iniţial candidat la realegere, actualul preşedinte al Statelor Unite s-a retras la 21 iulie, cu mai puţin de patru luni înainte de votul programat pentru 5 noiembrie.

Decizia a venit pe fondul îndoielilor tot mai mari cu privire la capacitatea lui Joe Biden, în vârstă de 81 de ani, de a exercita funcţia de preşedinte al Statelor Unite pentru încă patru ani. Criticile au crescut după o dezbatere dezastruoasă cu Donald Trump, candidatul republicanilor, la sfârşitul lunii iunie. În faţa a milioane de americani, octogenarul a părut să fie în dificultate permanentă.

Decizia lui Joe Biden de a se retrage a fost salutată de multe personalităţi de la Hollywood, de la Mark Hamill la Barbra Streisand. Beyoncé i-a dat acceptul Kamalei Harris pentru a folosi unul dintre cântecele sale în campania sa.

Ciolacu: Colegul nostru, Mihai Tudose, nu doreşte să meargă comisar. Am avut o discuţie cu dânsul, a zis că vrea să rămână alături de echipă. Cu alte cuvinte m-a refuzat / Negrescu este o variantă de comisar

Grindeanu, după amenzile date de ANPC firmelor din Aeroportul ”Henri Coandă”: Trebuie să respecte regulile / Cei care nu respectă legea trebuie să plătească