La Liga: Atletico Madrid – Real Madrid 1-1, într-un derbi cu peripeţii

Echipa spaniolă Real Madrid a încheiat la egalitate duminică seara, în deplasare, scor 1-1, cu gruparea Atletico Madrid, în etapa a opta din La Liga.

După ceva de mai bine de o oră de joc, Eder Militao a primit o pasă de la Vinicius Junior şi a deschis scorul în meciul de pe stadionul Civitas Metropolitano. Era minutul 64, iar portarul Thibaut Courtois a ţinut să le replice suporterilor lui Atletico, aflaţi în spatele porţii sale. Gesturile belgianului i-au iritat pe fanii „plăpumarilor” care au început să bombardeze careul celor de la Real, aruncând cu diverse obiecte.

În minutul 68 arbitrul Mateo Busquets Ferrer a decis să întrerupă meciul şi să trimită jucătorii ambelor echipe la vestiare. Partida a fost reluată după zece minute, iar gazdele au reuşit să egaleze în minutul 90+5 când Angel Correa a înscris din pasa lui Javi Galan. Marcos Llorente a fost eliminat în minutul 90+9 lăsându-i pe elevii lui Simeone cu un om în minus şi derbiul s-a încheiat la egalitate.

Real ocupă locul secund în clasament, cu 18 puncte. Atletico se află pe locul al treilea, cu 16 puncte.

 

 

IGSU: Aproape 4.800 de persoane din 28 de localităţi – evacuate preventiv în contextul avertizărilor meteo

IGSU: 5.438 de persoane evacuate, din 28 localităţi, până la miezul nopţii / Efecte ale vremii în 90 de localităţi din 27 de judeţe / Copaci şi stâlpi doborâţi de vânt au avariat 11 maşini şi 2 case