La Liga: Villarreal a învins, în deplasare, pe Espanol, scor 2-1

Echipa spaniolă Villarreal s-a impus joi seara, în deplasare, scor 2-1, în faţa formaţiei Espanol Barcelona, în etapa a şaptea din La Liga.

Espanol a condus cu 1-0 prin golul marcat de Jofre Carreras în minutul 45+1. Dar la pauză s-a intrat cu scor egal, pentru că după cinci minute Alex Baena a centrat şi Ayoze Perez a înscris cu o lovitură de cap. În repriza secundă aceiaşi jucători au conlucrat pentru golul victoriei „submarinului galben”. Alex Baena a pasat şi Ayoze Perez a înscris cu piciorul drept aducând victoria lui Villarreal, echipă care a urcat pe locul al treilea în campionat, cu 14 puncte. Espanol se află pe poziţia a 14-a, cu 7 puncte.

Într-un alt meci al etapei a şaptea, Las Palmas şi Betis Sevilla au încheiat la egalitate, 1-1. Moleiro a deschis scorul pentru Las Palmas, în minutul 9, iar Lo Celso a egalat în minutul 45+3. Las Palmas este pe ultimul loc în La Liga, cu 3 puncte, în timp ce Betis se află pe 11, cu 9 puncte.

 

Braşov: O femeie a murit, după ce a fost lovită, pe trotuar, de remorca unei maşini, care s-a desprins în mers

Măsurile propuse pentru suspendarea datoriilor la bănci au fost agreate cu fermierii şi distribuitorii de inputuri agricole (minister)