Lebron James, înaintea noului sezon din NBA, unde ar putea juca alături de fiul său Bronny: Această perspectivă reprezintă o bucurie pură

Lebron James, starul echipei Los Angeles Lakers, a afirmat că perspectiva de a juca cu fiul său cel mare, Bronny, i-a dat „multă viaţă” şi reprezintă o „bucurie pură”, relatează presa internaţională.

James se angajează într-un al 22-lea sezon record în NBA şi este gata să scrie istorie intrând pe teren cu Bronny, 20 ani, care a fost recrutat de Lakers ca a 55-a alegere în iunie.

Jucătorul în vârstă de 39 de ani începe sezonul după ce a ajutat echipa SUA să câştige aurul la Jocurile Olimpice de la Paris, în vară.

Dar el are o motivaţie în plus în acest an, spunând că este revitalizat de faptul că joacă alături de unul dintre copiii săi.

„Este o aşteptare frumoasă, o bucurie pură, sincer, să vin la antrenament în fiecare zi, să muncesc din greu cu el şi să continui să-l văd cum progresează. Este un moment foarte fericit nu numai pentru mine, ci şi pentru familia noastră”, a declarat King LeBron luni, în cadrul unei conferinţe de presă, înainte de reluarea NBA, la sfârşitul lunii octombrie.

„Familia noastră este foarte mândră de el, pur şi simplu”, a adăugat LeBron despre Bronny. „Vom vedea dacă vom avea câteva oportunităţi de a împărţi parchetul în timpul sezonului. Evident, va fi incredibil. Aşteptăm cu nerăbdare asta, dar apoi vom merge mai departe”, a continuat el, în timp ce fiul său ar putea petrece o bună parte a anului în G-League (liga de dezvoltare NBA).

Întrebat despre relaţia cu fiul său de acasă, tatăl a rezumat: „La vârsta noastră, nu avem atât de multă interacţiune zilnică. Coboară să mănânce, se întoarce în camera lui şi se joacă la consolă. Eu şi soţia mea suntem jos şi ne uităm la un film. Nu prea mai facem controale zilnice pentru a discuta despre munca de a doua zi. El ştie baschet de când s-a născut, înţelege nuanţele, acum este bărbat, este timpul să înveţe (pe cont propriu)”.

Campion olimpic pentru a treia oară în această vară la Paris, James nu se simte „epuizat ca data trecută”, după Londra 2012. „Mă simt foarte bine. Am avut o vară excelentă. Mă simt foarte bine fizic, pregătit, proaspăt şi gata să mă întorc la muncă”

Mureş – 10 percheziţii într-un dosar de proxenetism. Pistol cu gaz, legitimaţie falsă cu însemnele Poliţiei, găsite de poliţişti. Un bărbat de 45 de ani a fost reţinut

Procesul lui Marine Le Pen, judecată pentru presupusă utilizare abuzivă a fondurilor UE. Riscă să nu mai poată candida timp de 10 ani