Liderul politic care îi cere lui Nicolae Ciucă să iasă de la guvernare și să se retragă din cursa pentru fotoliul de la Cotroceni

„L-am auzit ieri din nou pe aceeași notă goală, susținând că dorește să unifice dreapta. Nimic mai fals! Singurul lucru pe care l-a reușit cu adevărat în scurta sa carieră politică este să transforme, la ordinul lui Iohannis, PNL în anexa PSD.

Acum, cel mai bine ar fi să vă retrageți, domnule Ciucă, și să susțineți singurul candidat autentic de dreapta – un adevărat liberal care a ales să părăsească PNL în semn de protest față de asocierea cu PSD”, a declarat Tomac, care susține candidadtura lui Ludovic Orban în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni.

Șeful PMP crede că Marcel Ciolacu poate fi învins dacă PNL îl retrage pe Nicolae Ciucă și îl susține pe Ludovic Orban.

„Marcel Ciolacu poate fi învins, iar PNL-ul poate fi salvat. Dar pentru asta, trebuie să ieșiți de la guvernare și să veniți în spatele omului care are potențialul de a învinge PSD, așa cum am făcut în 2019, când am reușit să asigurăm căderea acestuia prin moțiune de cenzură.

Țara aceasta așteaptă, domnule Ciucă! Faceți un pas în spate și susțineți-l pe Ludovic Orban. Numai astfel dreapta va putea fi cu adevărat unificată, în jurul celui mai bun candidat”, adaugă Tomac.

Termoenergetica anunţă începerea furnizării agentului termic – Nu toate asociaţiile au deschis circuitul de încălzire / Funcţionare deficitară în unele zone, mai ales din sectoarele 4 şi 5

DNA anunță primele măsuri după descinderile mamut de la ANPC Ilfov: Sunt primele acuzații oficiale