Liderul Superligii, U Cluj, parteneriat cu Unirea Ungheni

Potrivit unui comunicat al clubului clujean, acordul va oferi jucătorilor din Academia FC Universitatea Cluj șansa de a-și completa și continua, la nivelul ligii secunde, procesul de dezvoltare și maturizare sportivă.

De asemenea, parteneriatul va oferi tinerilor fotbaliști oportunitatea de a se acomoda și adapta la intensitatea și nivelul partidelor de seniori, facilitând astfel o trecere mai ușoară și mai eficientă de la Academie la prima echipă a Universității.

Totodată, parteneriatul va permite clubului clujean să își extindă aria de selecție și să ofere unor jucători de perspectivă șansa de a-și dovedi calitățile la nivelul ligii secunde, înainte de a face pasul spre FC Universitatea Cluj.

Și jucătorii talentați din pepiniera clubului din Ungheni vor avea ocazia să facă pasul spre Academia Universității și să evolueze în competițiile de elită la nivel de juniori.

Colaborarea vizează și transferul de know-how dintre FC Universitatea Cluj spre Unirea Ungheni la nivel de management și la nivel tehnic.

„Parteneriatul deschide și oportunitatea de a atrage sponsorizări comune. Cele două cluburi vor oferi partenerilor ocazia să își crească aria de expunere atât la nivelul Superligii, cât și în al doilea eșalon fotbalistic din România”, transmite, printr-un comunicat, Universitatea Cluj. Acordul va fi semnat vineri.

Patrick Richard, căpitanul U BT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim

Lucian Romașcanu, despre întâlnirea dintre Tudose și Hrebenciuc: ‘Parcă s-a întâlnit cu Carlos Șacalul, așa ne mirăm’