Lidia Fecioru, declarația care a încins internetul: Copilul are și din genele celor cu care s-a culcat mama înainte – Reacții dure ale unor vedete

Lidia Fecioru a vorbit, recent, în podcastul lui Jorge, despre gene și concepție, iar declarațiile pe care le-a făcut au devenit virale pe internet. Mai multe vedete au reacționat dur la vorbele parapsihologului.

Lidia Fecioru a spus că un copil poate prelua și din genele foștilor parteneri ale mamei sale, nu doar de la tată. Declarația i-a făcut pe internauți să ia foc.

Invitată la podcastul lui Jorge, Lidia a vorbit despre faptul că genele unui copil provin și de la foștii parteneri sexuali ai mamei, nu doar de la bărbatul alături de care a conceput copilul. Declarațiile sale au stârnit numeroase reacții negative, iar printre cei care au criticat dur afirmațiile vedetei se numără Lora, Alina Tanasă și Denisa Filcea, scrie romaniatv.net.

Mai exact, Lidia a declarat că ea crede în telegonie, o teorie infirmată, care susține că urmașii pot moșteni caracteristicile unui partener sexual anterior al mamei. În secolul 20, în urma mai multor teste genetice, mitul telegoniei s-a dovedit fundamental incompatibil cu cunoștințele noastre despre genetică și procesul reproductiv.

„Femeile, când rămân însărcinate, având relații înainte, copilul are din gena celui cu… Ca la animale, ca la mâțe. Din gena celui cu care s-a culcat înainte. Întreabă orice genetician. Dacă fetele ar ști chestia asta… De ce preoții se însoară numai cu fete virgine? De ce regii se însoară numai cu fete virgine? Hai să-mi zici”, a spus acesta.

Cuvintele au ajuns la urechile Lorei, care a spus că „Materialul genetic este transferat doar în timpul concepției. (râde) Nu pot să cred ce aud! Ai măăă. Se însoară cu virgine de posesivi și orgolioși ce sunt”.

În același timp, Alina Tanasă a scris în mediul online că „E o tâmpenie maximăăăă! Nu există așa ceva!! Genetic nu are nimic copilul din partenerii mamei. Câte informații aberante sunt promovate ca „super informații”, a spus aceasta.

Proiectul care face din România o forță pe piața gazelor naturale: Începe forajul în Marea Neagră

Atac cu rachetă hipersonică asupra Kievului la o oră de vârf