Liga 2: Corvinul Hunedoara a transferat un mijlocaş nord-macedonean

Clubul Corvinul Hunedoara a anunţat semnarea unei înţelegeri valabile pe două sezoane cu mijlocaşul defensiv nord-macedonean Kristijan Ackovski.

În vârstă de 26 de ani, Ackovski vine la Hunedoara de la prim-divizionara din ţara sa natală, ???????? ????????????????????????, pentru care a evoluat în 115 meciuri – inclusiv în preliminariile UEFA Conference League – în două sezoane petrecute în tricoul alb-albastru.

Fost internaţional Under 21 (12 meciuri / 1 gol), noul nostru mijlocaş a jucat doar în campionatul ţării sale bifând apariţii şi la Bregalnica Stip, Rabotnicki şi Borec Veles.

 

ANPC a controlat peste 600 de operatori economici care produc sau comercializează sucuri şi băuturi răcoritoare, la nivel naţional. La peste 500 au găsit deficienţe/ Amenzi de două milioane de lei / Printre nereguli, băuturi expirate sau ţinute în soare

Marcel Ciolacu, la uzina Softronic de la Craiova, care se ocupă de modernizarea locomotivelor pentru CFR Călători: Ultimul contract a fost semnat în 2023, pentru un lot de 19 locomotive, astăzi prima este deja gata de teste