Liga 2: Steaua Bucureşti – Csikszereda FK, scor 0-0

Echipa bucureşteană Steaua a încheiat la egalitate luni, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia Csikszereda FK, în ultimul meci al etapei a opta din Liga 2.

La Bucureşti, în meciul dintre singurele echipe rămase neînvinse în liga secundă, Steaua şi Csikszereda au cerut câte un penalti în prima repriză. În minutul 19, Daniel Vîrtej (Steaua) a căzut în careu după un contact cu Bakoş, însă arbitrul Marius Naidin nu a acordat nimic. Cinci minute mai târziu, ciucanii au reclamat un henţ la Adrian Ilie, după un şut al lui Csuros, însă arbitrul a trecut şi peste această fază. Nici una dintre cele două echipe nu au reuşit să înscrie până la final şi scorul final a fost 0-0.

Csikszereda rămâne pe primul loc în clasament, cu 22 de puncte şi se află la primul egal din acest sezon, în timp ce Steaua este pe locul 6, cu 16 puncte.

 

Marcel Ciolacu: România va continua să pledeze pentru eliberarea imediată şi fără precondiţii a tuturor ostaticilor ţinuţi captivi de Hama

Nicolae Ciucă, mesaj pentru studenți și profesori la început de an universitar: ‘Studenții de astăzi vor fi pionierii schimbărilor tehnologice’